Mosambik & Kruger Beach & Bush 14 dager

(MOa14) KLIKK PÅ BILDENE FOR FORSTØRRELSE
Safari, kulturopplevelser og møte med menneskene i Zululand, safari i Swaziland.  Mosambik med  hovedstaden Maputo, tidligere også kalt Afrika Riviera - derfra til Inhambane og Bilene med fantastiske hvite strender, snorkeling, dykking, fiske, sol, sjø og strand. Avsluttes med safari i Krugerparken, Sør-Afrika.

Vi har flere ulike varianter av gruppereiser til Mosambik med ulike varigheter. Reisen overfor er kun ett eksempel. Vi har også rundreiser hvor vi kombinerer Mosambik med Zimbabwe. Internasjonal gruppe.

Pris pr person fra kr 18.800,- 

Tillegg for flybilletter fra kr 6.000,-

Enkeltromstillegg 


Hvis du reiser alene, kan du slippe enkeltromstillegg hvis du er villig til å dele med en annen deltager som også reiser alene (samme kjønn)


Send oss en forespørsel her
 
PROGRAM FOR MOSAMBIK & KRUGER BEACH & BUSH
Dag 1 og 2: Klokken 06:30. Avreise fra Johannesburg. Vi reiser inn i hjertet av KwaZulu Natal, hvor vi skal bo i Mkuzi Game Reserve, et siste fristed for den truede Black Rhino. Vi utforsker reservatet. Frokost, lunsj og middag.

Dag  3, 4, 5: Kosi Bay Nature Reserve dekker et område med herlige strender, fruktbare elvemunninger, mangrover, skoger og innsjøer, som vi utforske til fots. Skilpadder legger egg på strendene i sesongen november - januar. Vi besøker Kosi Bay  for å snorkle og se lokale fiskere. En lokal guide vil føre oss på en tur til en landsby der vi møter lokale Zulustammer og blir introdusert for deres kultur og skikker. Vi tilbringer 3 netter i dette spennede området. Frokost 3 dager, lunsj 3 dager, middag 2 dager.

Dag 6: Vår leir i Hlane Game Reserve (nasjonalpark), Swaziland, er omgitt av vakre afrikanske bush-områder. Vi tar en guidet tur med en lokal ranger. Frokost, lunsj og middag.

Dag 7: Vi entrer Mosambik ved Namaacha,  og reiser til Maputo, tidligere kjent som Lourenço Marques. Her møtes portugisiske og afrikanske kulturer i en eksotisk blanding. Maputo er kjent for utsøkt sjømat, og er en by med pulserende liv. Vi smaker på sjømat i en lokal restaurant (egen regning). Frokost og lunsj

Dag 8, 9, 10: Arabiske  påvirkninger er sterke i byen Inhambane, og dateres tilbake til tiden da man handlet med slaver, elfenben og gull. Vi utforsker  Inhambane og dens  200 år gamle katedral, før vi forflytter oss til Praia de Barra til vår casitas under palmene ved stranden. Dhow-turer og dykking til korallrev (egen regning). Frokst, lunsj og middag.

Dag 11: Vi vender sørover langs kysten til byen Bilene som ligger ved bredden av Uembje lagunen. Lagunen er 8 km bred og 27 km lang med klart vann og hvite sandstrender. Vi tilbringer ettermiddagen ved å utforske lagunen med kajakk og snorkling (egen regning), og bading i det grunne, rolige vannet. Frokost og lunsj.

Dag 12,13: Vi reiser inn i berømte Kruger National Park, Sør-Afrika, for noen spennende dager med safari, hvor vi ser  løver, sjiraffer, elefanter og mange andre dyr. Vi har rolige dager i bushen, og opplever et land glemt av tiden, en ekte afrikansk villmark. Frokost, lunsj og middag.

Dag 14: I grålysningen reiser vi ut på safari for å se dyrene våkne til liv.  Senere på dagen kjører vi  tilbake til Johannesburg og ankommer om kvelden, sol-brune, avslappet etter livet i bushen, og  forhåpentlig klare til å vende tilbake til hverdagslivet. Frokost.

Viktig å vite:
- Prisen vil være basert på gjeldende kurs i euro:
- Internasjonal gruppe med engelsktalende guide.
- Transport i spesialbygget buss.
- Flere utreiser i året
- Du kan bestille flybilletter hos oss. Prisen kan variere.
- Adventure tur (overland) 
- Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte
- Forbehold om programendringer

 
Travelmarket Interactive